Virtueel daten is een must voordat je de sprong in het diepe maakt

 ‘Iemand kennen die vrijwel nooit zijn deel van de liefde heeft gekregen in India; maar deze ongekende tijden hebben singles die de online modus als een aantrekkelijke optie kiezen.

Onlangs zei 46 procent van de respondenten in een enquête van Jeevansathi.com dat ze hun potentiële partners voor het eerst willen ontmoeten tijdens een videogesprek. Hiervan erkende 39 procent dat virtueel de enige optie is die momenteel beschikbaar is, terwijl 32 procent vindt dat het in het algemeen handiger is.

Online dating tips

Interessant is dat 52 procent van de respondenten bevestigde dat ze prospects zullen blijven ontmoeten via videogesprekken, zelfs in een wereld met gesloten deuren, wat wijst op een nieuwe norm voor online huwelijksportalen. Lexa ook mogelijk voor ontmoeting.

In tijden als deze, waarin meer mensen zich beperken tot hun huizen en lounges, omdat winkelcentra en bioscopen nog steeds gesloten zijn, is de trend groot. Het is naar voren gekomen als een winnaar op huwelijkssites als potentiële kandidaten die kiezen voor video- en spraakoproepen om contact te maken met hun toekomstige zielsverwanten. Bedrijven organiseren evenementen zoals Virtual-Meet Ups om de selectie- en vergaderprocessen te versnellen. Ondeugend daten reviews vind je al de ervaringen.

Virtual dating is ook populair

Online evenementen zoals ‘Milan Samarohs’ worden populair, waar mensen gratis contact kunnen maken met gelijkgestemden via audio- / videogesprekken. Dergelijke evenementen hebben in deze periode een groot aantal ontmoetingen mogelijk gemaakt om het proces van vergadering en shortlist te versnellen. Experts geloven dat de trend zal blijven en het nieuwe normaal zal zijn.

Dhr. Rohan Mathur, Business Head, Jeevansathi, zei: “We hebben de afgelopen maanden een toename van de betrokkenheid bij onze apps gezien. We hebben in de vroege stadia geen grote gedragsverandering opgemerkt, zoals zoeken en shortlisten. De transformatie komt wanneer mensen uiteindelijk besluiten om de toekomstige match te ontmoeten, wat nu moeilijk is. Daarom kiezen mensen in dit stadium voor virtuele manieren om verbinding te maken. Op onze platforms hebben we gezien dat gebruikers 3 keer meer betrokken zijn bij onze stem & functie voor videobellen dan voorheen. Onze evenementen in Milaan Samaroh hebben in deze periode ook een groot aantal bijeenkomsten georganiseerd om het proces van vergaderingen en shortlists te versnellen. Wij zijn van mening dat deze verandering blijvend is en de nieuwe norm zal zijn. platform zag het aantal spraak- en videogesprekken met 60% toenemen. Interessant is dat de totale tijd die gebruikers aan spraak- en videogesprekken hebben besteed, 3x is toegenomen, terwijl de gemiddelde duur per gesprek ook is toegenomen tot 2x. “

De video- en spraakoproepfunctie is in januari van dit jaar op het platform gelanceerd voor een betere matchmaking-ervaring. De ingebouwde add-on spraak- en videofunctie helpt niet alleen bij het bijhouden van een logboek van de gesprekken op één plek, maar helpt ook bij het overwinnen van de problemen van een serieuze gebruiker, terwijl de belofte van perfecte matching wordt uitgebreid naar het netwerk van rijke en authentieke profielen.